Hvad er angst ?

Angst og frygt er følelser der ligger dybt i det ubevidste sind, og som for mange mennesker fylder store dele af livet. Hypnosebehandling har hjulpet mange til at give slip på angsten og få en stærkt forbedret livskvalitet.

Man kan sige at angst er den usunde udgave af frygten. Frygten er naturlig, og hjælper os med at udgå farlige situationer. Men når frygten bliver usund og irrationel, begynder den at styre dit liv og dræne dig for energi.

Lider du af angst kender du alt for godt dette mønster, og du ved også at man ikke kan arbejde sig ud af angsten ved at være rationel og logisk, eller ved at tænke eller tale sig ud af angsten. Det hjælper altid lidt at tale om angsten, men da det er en følelse kan du ikke fjerne den med dit bevidste sind.

Hvis en følelse og en tanke konflikter, vinder følelsen altid.

Derfor skal du have dit ubevidste sind til at ændre følelsen, og her er hypnosen ideel, idet den skruer ned for dit bevidste sind, og åbner op til dit ubevidste sind. Og det er her, i følelserne, at forandringen kan skabes.

Her er hvad en klient udtalte

Efter første hypnose hos Keld forsvandt angst-anfaldende fuldstændigt. Jeg havde fornemmelsen af, at det slet ikke længere var en del af mig. En stor befrielse- og en overraskelse, da jeg jo var lidt skeptisk. De fysiske symptomer med hjertebanken og trykken for brystet fortog sig og efter 3. besøg på ca 2 mdr er selv de forsvundet. På så kort tid er min livskvalitet steget helt enormt, og jeg kan virkelig anbefale Keld til alle der er påvirket af stress, angst eller har behov for indre ro. Den hurtighed problemerne løser sig kan ikke sammenlignes med andet jeg har prøvet.

(Pernille  38 år juni 11)

Behandling af angst

Uanset om din angst hører til i den svære ende, eller det ”bare” er en mindre fobi, kan behandling med hypnose måske skabe den forandring der ændrer dit liv, og forbedrer din livskvalitet.

Hypnosen er en meget blid behandlingsform, og jeg har en lang række terapeutiske værktøjer som jeg anvender i hypnosen til at skabe lige præcist den forandring du har brug for.

Hører du til en af de mange hvor angsten styrer dit liv, så kontakt mig i dag for en uforpligtende samtale. Ring på telefon 4243 7700 eller send en mail.