Sara – Rødmen

Jeg har fået hypnose hos Keld to gange, og kan på det varmeste anbefale ham. Jeg kom til Keld, da jeg i alt for mange år, har kæmpet med rødmen og usikkerhed. Jeg kunne blive rød i hovedet over ingenting.
Keld og hans fantastiske hypnose har hjulpet mig til helt at undgå rødmen og den utilpashed, der fulgte med. Allerede efter første behandling var rødmen og utilpashed så godt som forsvundet. Tak!
Keld har en rar og varm person, og det var utrolig trygt at være i hypnose hos Keld.


Mette – Trafikskræk

Mange tak for hypnosen. Det har hjulpet meget, og jeg har bestilt rutinetimer hos en kørelærer på tirsdag. Jeg ser frem til det 😊, så det er en herlig følelse. Jeg vil meget gerne vende tilbage til hypnose hos dig senere.
(August 2018)


Hanne – Eksamensangst

Jeg vil bare give en tilbagemelding på din behandling af min eksamensangst.
Det virkede!
Allerede da jeg forlod din konsultation havde jeg en fornemmelse af, at trykket var lettet.
Dagene efter oplevede jeg at en frihed og havde ikke lyst til at græde over småting.Jeg gik til eksamen uden angst, kun små sommerfugle i maven, og havde en god oplevelse.
(Juli 2018)


Annika 18 år – Allergi

Kan virkelig anbefalde det til folk der lider af allergi! Fantastisk at endelig kunne spise frugt og nødder igen efter 5-6 år!! Virkelig pengene værd!
(November 2017)


Kirsten 47  Præstationsangst

Jeg vil blot sige, at jeg ofte – mere eller mindre forundret – tænker over, at du virkelig har gjort en forskel for mig. Det vil jeg godt sige en stor og varm tak for !
Siden jeg har været hos dig har jeg haft en bemærkelsesværdig ro i mig selv. Selvfølgelig kan det være fordi jeg har fået nyt job efter i en længere periode at have haft fri til at afklare en masse vigtige spørgsmål, men jeg er helt sikker på at du også har hjulpet mig og vil ikke tøve med at gå til dig en anden gang, hvis der opstod noget i mit liv, jeg ville have brug for hjælp til.


Lise – Panik angst

Jeg har kun den bedste oplevelse med mine besøg hos Keld. Jeg havde panikangst, noget frygtelig noget, som jeg var ved at gå helt i stykker på. Turde dårligt gå ud og handle, hente min post i postkassen mv. Men Keld hjalp mig bare så meget videre, og jeg kan kun anbefale ham til andre. Nu mangler jeg så bare edderkopperne…. men jeg ved hvor jeg trygt kan henvende mig.


Søren – Hvepsefobi

2 behandlinger hos Keld, det var alt hvad der skulle til, for at vores datter, Fie slap af med sin fobi for hvepse og edderkopper. Væk er – den voldsomme panikangst – de små stikkende hvepse resulterede i. Væk er skrig og ubehag ved syn af edderkopper. 2 behandlinger har fjernet angst og fobi, og givet Fie kontrol og selvbestemmelse, når de små ”djævle” toner frem.. Fie kan nu nyde forår, sommer og efterår uden at frygte hvepse og andet kryb.Her fra skal lyde de varmeste anbefalinger af Keld Poulsen og hans måde at hjælpe Fie (og os) af med et problem.


Susan – Selvværd

Mine varmeste anbefalinger…. Så dejligt at jeg fandt mig selv og kunne sige pyt, og jeg mener det, dejligt at få selvværd – tak Keld ? selvtillid havde jeg masser af men, hvad kunne jeg bruge det til, når jeg glemte at værdsætte mig selv…. Lyder det mystisk, det er det bestemt ikke


Tina 45 år – Selvværd og søvnproblemer

Jeg opsøgte Keld pga dårligt selvværd og fik sat gang i den positive proces efter 2. hypnose.  Jeg opdagede, hvor meget selvkritik der foregik i mit hoved, så det at komme ned i kroppen og mærke efter gav positivt igen med accept af mig selv. Jeg har fået en dybere søvn, er blevet gladere indeni og udenpå og er langt mindre kritisk overfor mig selv. Jeg kan nu meget hurtigere stoppe indre stress og finde roen og nærværet igen.


Hanne 62 år – Psoreasis

Mange tak for hjælpen med min psoreasis i december 2014.  I marts 2015 var jeg hos hudlægen og han sagde klart og tydeligt, at jeg ikke har psoreasis mere.Der er nu bare tale om en eller anden form for eksem, hvilket er mindre generende og kan holdes nede med almindelig fugtighedscreme. Min hud er nu fin og pæn, ganske som jeg ønskede mig, uden generende kløe.


Mona – Klaustrofobi

Jeg skulle til en hjernescanning da jeg var faldet nogle gange og havde slået hovedet kraftigt. Jeg blev anbefalet at kontakte Egedal Coaching med henblik på hypnose da jeg ikke turde blive scannet. Efter den første behandling med hypnose følte jeg mod til at prøve.Det gik godt takket være hypnosen, som jeg varmt kan anbefale andre der også lider af klaustrofobi. Tak for fin behandling.


Mand i 30’erne – Vrede

Jeg henvendte mig til Keld fordi jeg havde svært med at styre mit temperament i pressede situationer – særligt derhjemme, hvor det alt for tit gik ud over min kone og børn i form af voldsomme vredesudbrud – aldrig voldeligt, men alt for højlydt. Noget, der selvsagt gav dårlig stemning og langt fra gjorde de pressede situationer mindre pressede. Keld gav mig to behandlinger hypnose, og allerede efter første gang følte jeg mig langt mere sikker på, at jeg kunne håndtere konflikter uden at eksplodere. Jeg havde ”givet slip” på vreden, hvilket gav ro og overskud. Det lyder måske underligt, men det hjalp altså. Og jeg har ikke haft nogen hidsige vredesudbrud siden, hvilket er dejligt – for mig og min familie!


Emilie 18 år – Relation

Nu har jeg studset lidt over hvordan jeg kan få mit problem, min begejstring og tilfredshed beskrevet forholdsvist kort. Jeg er stadig helt målløs – det er fantastisk! Her får du min anbefaling: Et meget stort og anstrengt personligt problem livet gennem er væk på bare en session ! Det er et mirakel. En fuldt igennem behagelig og tryg behandling. Kan varmt anbefales!


Troels 25 – Allergi

Jeg har haft svært ved at tro på, at det faktisk har virket. Som jeg nævnte, så ville jeg gerne teste det ved højere pollental. Kan se at græspollen i dag er på 125 og at jeg kan vågne, med omkring 10-20% af de symptomer jeg er vant til at helt uvirkeligt. Det kan tælles på én hånd hvor mange gange jeg har haft brug for at tage en pille eller næsespray. Øjendråber har slet ikke været aktuelt. Jeg har flere gange kørt med vinduet nede, bare for at se om det nu også kunne være rigtigt — vel at mærke uden de mindste symptomer.

Jeg er ikke længere i tvivl om at det har haft en effekt – og det er helt utroligt!


Pernille 34 år – Præstationsangst

Lige en opfølgning på hvordan det gik med min præstationsangst i forbindelse med mit oplæg i fredags. Nervøsiteten var ikke helt ude af billedet, men jeg oplevede en markant forskel i forhold til at kunne være til stede i nervøsiteten uden det var skrækindjagende og fyldt med angst som før. Derudover oplevede jeg at selv om jeg var nervøs i starten, så kan jeg huske at jeg  brugte mit fokus på at formidle og ikke kun på at slippe igennem de første par minutter som jeg plejer – og det er langt tid siden det har været sådan.


Pia 38 år – Stress

Keld blev anbefalet af en kollega, som vidste jeg led af stress, anspændthed og migræne. Jeg havde allerede gået hos psykiater og psykolog i flere år og var skeptisk over at skulle i gang med endnu en behandlingsform. Keld fik mig dog hurtigt til at føle mig tryg og tilpas, og under hypnose har Keld lært mig at slappe af og sige ”pyt” på en måde, som jeg ikke har kunnet i årevis. Jeg lider stadig af migræne, men hyppigheden af anfaldene er blevet mindre, og jeg er blevet meget bedre til at tage et anfald i opløbet. På dårlige dage lytter jeg til Kelds indtalte selvhypnoser, og det hjælper fantastisk – blot lyden af Kelds rolige og behagelige stemme får mig til at slappe af. Jeg er generelt mindre stresset, har det bedre med mig selv og har fået lyst og mod på tilværelsen. En kæmpestor tak til Keld for hans kompetente, venlige og imødekommende væremåde – og min varmeste anbefaling!

Læs artiklen om behandling af angst


Pernille  38 år – Angst

Efter første hypnose hos Keld forsvandt angst-anfaldende fuldstændigt. Jeg havde fornemmelsen af, at det slet ikke længere var en del af mig. En stor befrielse- og en overraskelse, da jeg jo var lidt skeptisk. De fysiske symptomer med hjertebanken og trykken for brystet fortog sig og efter 3. besøg på ca 2 mdr er selv de forsvundet. På så kort tid er min livskvalitet steget helt enormt, og jeg kan virkelig anbefale Keld til alle der er påvirket af stress, angst eller har behov for indre ro. Den hurtighed problemerne løser sig kan ikke sammenlignes med andet jeg har prøvet.

Læs artiklen om behandling af angst


Mathilda 13 år – Allergi

Med hensyn til allergien ved jeg ikke hvad du snakker om? 😀 Nej, jeg har lige været to dage hos min faster, der har hund og hamster, uden at mærke det mindste… Jeg har også spist nødder, selvom det kløede lidt i halsen. Men MEGET mindre end normalt!! Er spændt på at se med pollen til sommer!! Du har gjort et fantastisk stykke arbejde 🙂 Mathilda 13 år

Læs artiklen om allergi og behandling


Rie – Allergi

“Nå! Må jo nok krybe til korset og bare konstatere at et eller andet virker nu!
Hvor min søn har ligget med røde øjne og snue, har mine øjne dårligt kløet og jeg har sammenlagt nyst to gange siden vi sås i onsdags, såååååå spørger du mig i dag, så tror jeg dobbelt så meget på det idag (man er vel stadig lidt skeptisk og skal have lidt flere beviser ).”


Michael – Vægtreduktion

Jeg har arbejdet sammen med Keld i forbindelse med professionel coach og som personlig hypnotisør. Han har i gennem vor samarbejde altid fremstået som troværdig og professionel og resultatet af hans arbejde var helt på linie med det aftale og det han havde lovet.  Jeg kan derfor anbefale Keld dels som coach men også som hypnotisør.


Henriette – Allergi

En stor tak for dine to behandlinger af min høfeber sidste år – det virker stadig. Birkepollen var over 1000 før jeg reagerede i år, hvor jeg plejer at reagere ved 30-50. Fantastisk. Jeg har taget medicin sammenlagt 5 dage nu, mod før hver dag fra pollensæsonen startede i april. Det er virkelig dejligt.

Læs artiklen om allergi og behandling


Annegrethe – Allergi

Efter mine behandlinger hos dig har jeg haft det helt fantastisk, og jeg har kunnet undgå at tage min allergimedicin, hvilket er utrolig befriende, dog har jeg enkelte dage dryppet øjne for at undgå kløe.

Jeg har ligefrem kunnet sidde udenfor de få dage med solskin og nyde vejret, hvilket er usædvanligt for mig i allergisæsonen.

Læs artiklen om behandling af angst


Anne  50 år – Allergi

Jeg har været super super glad for den positive virkning mht kryds allergien. Det er noget jeg glædes over dagligt. Og jeg fortæller om det vidt og bredt fordi det er så fantastisk!

Læs artiklen om allergi og behandling


Pia(forkortet) – Rødmen

Jeg er en kvinde på 53 år, som lige siden puberteten blev meget bevidst om, at jeg rødmede ved den mindste anledning og også rødmede af bare angst for at rødme. Det har forpestet hele min ungdom og mit voksenliv. For nogle år siden blev jeg opereret på Odense Universitetshospital, for at  reducere rødmen. Problemet blev reduceret en del,  men psyken fulgte ikke med. Forløsningen udeblev – jeg følte mig skuffet! Derfor kontaktede jeg Keld Poulsen i sommer og har efter kun 3 seancer oplevet den store glæde, at jeg slet ikke tænker på problemet mere og at det stort set heller ikke findes mere! Jeg føler mig sat fri og er  meget  taknemmelig og lettet.


Søren Benthin

Keld har hjulpet mig med et stærkt personligt problem efter mit helikopterstyrt. Jeg kan anbefale Keld som hypnoterapeut.

Læs artiklen fra Frederiksborgs Amts avis fra 3.marts 2011


Henriette – projektmedarbejder – Allergi

Jeg har lidt af allergi overfor pollen i over 25 år. Allergien har udviklet sig til krydsallergi, så jeg ud over at have reaktioner overfor pollen også har allergi overfor diverse fødevarer. Efter første session hos Keld var min pollenallergi stort set væk. Jeg oplevede pludselig at jeg turde trække vejret helt ned i lungerne og at rapsmarker, fyrretræer m.m. pludselig ikke var ensbetydende med nys, løbende næse og kløende øjne. Efter anden session spiste jeg mit første æble i flere år. For tre uger siden reagerede jeg, blot mine piger spiste et æble ved siden af mig og nu kunne jeg spise et helt æble med minimal reaktion. Det er simpelthen fantastisk og jeg glæder mig til at nyde sommeren i fulde drag for første gang i MANGE år.

Læs artiklen om allergi og behandling


Torben V Hansen – Rygestop

Fra at ryge 60 cigaretter om dagen, stoppede jeg den 26. marts efter 1½ time med afklaring, motivation og hypnose hos Keld . Da jeg ankom, var jeg skeptisk, men efter – i hypnosen – at have oplevet den dybeste og mest totale afslapning nogensinde, var jeg forandret til ”ikke-ryger”. Jeg har ikke siden – på noget tidspunkt – haft lyst eller trang til tobak. Det er simpelthen de bedste penge jeg nogensinde har brugt.


Katja – Stammen

Keld har med hypnose hjulpet mig med at fjerne mit problem med at stamme.  Siden jeg var 10 år har problemet fyldt mit liv og styret min kontakt og relationer til andre. Allerede efter den første session med Keld var der en klar forbedring. Efter yderligere 2 sessioner forsvandt problemet på forunderligvis stort set . Jeg stammer stadigt lidt engang imellem, men jeg oplever det ikke som et problem, og jeg har fået et nyt og meget gladere liv.


Lene   – Projektleder – Livslyst

Jeg har fået god støtte af Keld på min rejse mod et bedre liv. Jeg oplever både indlevelsesevne, varme og forståelse, samt professionelt overblik, når jeg bliver guidet til at finde vejen fra problemer til muligheder og glæde. God tur fra Lene


Bente  – Direktør – Vægttab

Keld har hjulpet mig med vægttab. Via hypnose har han hjulpet mig med at forstå hvornår og hvordan ”hyggespiseriet” er opstået og via sin rolige stemme og de positive budskaber han lægger ind i hypnosen, har han hjulpet mig, til at opløse mønsteret og stoppe med at spise, mere end det jeg har brug for. Jeg anbefaler Keld, som er en dygtig coach og hypnotisør, der på bedste vis assisterer dig til at skabe de ønskede forandringer i dit liv.


Mariann  B.  – HR-chef – Stress

Mine coaching sessioner med Keld har givet mig en helt ny og positiv selvopfattelse, som gør jeg nu fungerer meget bedre både i jobbet og på hjemmefronten. Jeg har fået balance og samspil mellem job, karriere og min rolle som mor og privatperson. Det dybe forandringsarbejde som blev sat i gang, har givet mit liv nye dimensioner, og har hjulpet mig af med frustrationer og stress