Motivation

Det absolut vigtigste i forbindelse med dit rygestop er at du VIL det. Hvis du virkeligt vil det, og ønsker det fuldt ud, vil en enkelt behandling hos mig normalt være nok til at du bliver røgfri – og forbliver røgfri.

Hvis der er den mindste vaklen i din motivation, må vi starte med at arbejde med motivationen. Og jeg vil derfor typisk anbefale dig et ”to-trins” forløb hvor vi i første behandling arbejder med motivation og bevidstgørelse, og i anden behandling så gør dig helt røgfri.

Hvordan foregår det ?

En rygestop behandling består af en samtaledel og en hypnosedel. I samtaledelen afklarer vi motivation, rygevaner og -mønstre, og finder ud af hvilke følelser og overbevisninger, der er i spil omkring din rygning, og din indstilling til at blive røgfri.

Denne afklaring danner grundlaget for hypnosedelen, hvor jeg indpasser resultaterne fra samtaledelen, så du får en helt personligt tilpasset hypnose, der er udformet så du får maksimalt effekt.

Mange tror at rygestop automatisk betyder vægtforøgelse. Dette er en stor misforståelse, som kun gælder, hvis rygestopbehandlingen ikke får afdækket og bearbejdet de bagvedliggende følelser (fx trøst, belønning, tryghed, ro).

Rygestop er for de fleste en stor beslutning. Men også en beslutning, der giver dig mulighed for at starte et nyt og sundere liv. Som med så mange andre beslutninger her i livet, er det oftest sådan, at tanken om en forandring er væsentligt værre end selve forandringen. Når det gælder rygestop er det den ultimative gave du kan give både dig selv og dem der holder af dig.

Anbefaling Torben V Hansen :

Fra at ryge 60 cigaretter om dagen, stoppede jeg den 26. marts efter 1½ time med afklaring, motivation og hypnose hos Keld . Da jeg ankom, var jeg skeptisk, men efter – i hypnosen – at have oplevet den dybeste og mest totale afslapning nogensinde, var jeg forandret til ”ikke-ryger”. Jeg har ikke siden – på noget tidspunkt – haft lyst eller trang til tobak. Det er simpelthen de bedste penge jeg nogensinde har brugt