Pia 38 år – Stress

Keld blev anbefalet af en kollega, som vidste jeg led af stress, anspændthed og migræne. Jeg havde allerede gået hos psykiater og psykolog i flere år og var skeptisk over at skulle i gang med endnu en behandlingsform. Keld fik mig dog hurtigt til at føle mig tryg og tilpas, og under hypnose har Keld lært mig at slappe af og sige ”pyt” på en måde, som jeg ikke har kunnet i årevis. Jeg lider stadig af migræne, men hyppigheden af anfaldene er blevet mindre, og jeg er blevet meget bedre til at tage et anfald i opløbet.

På dårlige dage lytter jeg til Kelds indtalte selvhypnoser, og det hjælper fantastisk – blot lyden af Kelds rolige og behagelige stemme får mig til at slappe af. Jeg er generelt mindre stresset, har det bedre med mig selv og har fået lyst og mod på tilværelsen. En kæmpestor tak til Keld for hans kompetente, venlige og imødekommende væremåde – og min varmeste anbefaling!


Mariann  B.  – HR-chef – Stress

Mine coaching sessioner med Keld har givet mig en helt ny og positiv selvopfattelse, som gør jeg nu fungerer meget bedre både i jobbet og på hjemmefronten. Jeg har fået balance og samspil mellem job, karriere og min rolle som mor og privatperson. Det dybe forandringsarbejde som blev sat i gang, har givet mit liv nye dimensioner, og har hjulpet mig af med frustrationer og stress