Sara – Rødmen

Jeg har fået hypnose hos Keld to gange, og kan på det varmeste anbefale ham. Jeg kom til Keld, da jeg i alt for mange år, har kæmpet med rødmen og usikkerhed. Jeg kunne blive rød i hovedet over ingenting.
Keld og hans fantastiske hypnose har hjulpet mig til helt at undgå rødmen og den utilpashed, der fulgte med. Allerede efter første behandling var rødmen og utilpashed så godt som forsvundet. Tak!
Keld har en rar og varm person, og det var utrolig trygt at være i hypnose hos Keld.


Kirsten 47  Præstationsangst

Jeg vil blot sige, at jeg ofte – mere eller mindre forundret – tænker over, at du virkelig har gjort en forskel for mig. Det vil jeg godt sige en stor og varm tak for !
Siden jeg har været hos dig har jeg haft en bemærkelsesværdig ro i mig selv. Selvfølgelig kan det være fordi jeg har fået nyt job efter i en længere periode at have haft fri til at afklare en masse vigtige spørgsmål, men jeg er helt sikker på at du også har hjulpet mig og vil ikke tøve med at gå til dig en anden gang, hvis der opstod noget i mit liv, jeg ville have brug for hjælp til.


Søren – Hvepsefobi

2 behandlinger hos Keld, det var alt hvad der skulle til, for at vores datter, Fie slap af med sin fobi for hvepse og edderkopper. Væk er – den voldsomme panikangst – de små stikkende hvepse resulterede i. Væk er skrig og ubehag ved syn af edderkopper. 2 behandlinger har fjernet angst og fobi, og givet Fie kontrol og selvbestemmelse, når de små ”djævle” toner frem.. Fie kan nu nyde forår, sommer og efterår uden at frygte hvepse og andet kryb.Her fra skal lyde de varmeste anbefalinger af Keld Poulsen og hans måde at hjælpe Fie (og os) af med et problem.


Tina 45 år – Selvværd og søvnproblemer

Jeg opsøgte Keld pga dårligt selvværd og fik sat gang i den positive proces efter 2. hypnose.  Jeg opdagede, hvor meget selvkritik der foregik i mit hoved, så det at komme ned i kroppen og mærke efter gav positivt igen med accept af mig selv. Jeg har fået en dybere søvn, er blevet gladere indeni og udenpå og er langt mindre kritisk overfor mig selv. Jeg kan nu meget hurtigere stoppe indre stress og finde roen og nærværet igen.


Mona – Klaustrofobi

Jeg skulle til en hjernescanning da jeg var faldet nogle gange og havde slået hovedet kraftigt. Jeg blev anbefalet at kontakte Egedal Coaching med henblik på hypnose da jeg ikke turde blive scannet. Efter den første behandling med hypnose følte jeg mod til at prøve.Det gik godt takket være hypnosen, som jeg varmt kan anbefale andre der også lider af klaustrofobi. Tak for fin behandling.


Hanne 62 år – Psoreasis

Mange tak for hjælpen med min psoreasis i december 2014.  I marts 2015 var jeg hos hudlægen og han sagde klart og tydeligt, at jeg ikke har psoreasis mere.Der er nu bare tale om en eller anden form for eksem, hvilket er mindre generende og kan holdes nede med almindelig fugtighedscreme. Min hud er nu fin og pæn, ganske som jeg ønskede mig, uden generende kløe.


Mand i 30’erne – Vrede

Jeg henvendte mig til Keld fordi jeg havde svært med at styre mit temperament i pressede situationer – særligt derhjemme, hvor det alt for tit gik ud over min kone og børn i form af voldsomme vredesudbrud – aldrig voldeligt, men alt for højlydt. Noget, der selvsagt gav dårlig stemning og langt fra gjorde de pressede situationer mindre pressede. Keld gav mig to behandlinger hypnose, og allerede efter første gang følte jeg mig langt mere sikker på, at jeg kunne håndtere konflikter uden at eksplodere. Jeg havde ”givet slip” på vreden, hvilket gav ro og overskud. Det lyder måske underligt, men det hjalp altså. Og jeg har ikke haft nogen hidsige vredesudbrud siden, hvilket er dejligt – for mig og min familie!


Emilie 18 år – Relation

Nu har jeg studset lidt over hvordan jeg kan få mit problem, min begejstring og tilfredshed beskrevet forholdsvist kort. Jeg er stadig helt målløs – det er fantastisk! Her får du min anbefaling: Et meget stort og anstrengt personligt problem livet gennem er væk på bare en session ! Det er et mirakel. En fuldt igennem behagelig og tryg behandling. Kan varmt anbefales!


Michael – Vægtreduktion

Jeg har arbejdet sammen med Keld i forbindelse med professionel coach og som personlig hypnotisør. Han har i gennem vor samarbejde altid fremstået som troværdig og professionel og resultatet af hans arbejde var helt på linie med det aftale og det han havde lovet.  Jeg kan derfor anbefale Keld dels som coach men også som hypnotisør.


Pia (forkortet) – Rødmen

Jeg er en kvinde på 53 år, som lige siden puberteten blev meget bevidst om, at jeg rødmede ved den mindste anledning og også rødmede af bare angst for at rødme. Det har forpestet hele min ungdom og mit voksenliv. For nogle år siden blev jeg opereret på Odense Universitetshospital, for at  reducere rødmen. Problemet blev reduceret en del,  men psyken fulgte ikke med. Forløsningen udeblev – jeg følte mig skuffet! Derfor kontaktede jeg Keld Poulsen i sommer og har efter kun 3 seancer oplevet den store glæde, at jeg slet ikke tænker på problemet mere og at det stort set heller ikke findes mere! Jeg føler mig sat fri og er  meget  taknemmelig og lettet.


Søren Benthin – Andet

Keld har hjulpet mig med et stærkt personligt problem efter mit helikopterstyrt. Jeg kan anbefale Keld som hypnoterapeut.


Torben V Hansen – Rygestop

Fra at ryge 60 cigaretter om dagen, stoppede jeg den 26. marts efter 1½ time med afklaring, motivation og hypnose hos Keld . Da jeg ankom, var jeg skeptisk, men efter – i hypnosen – at have oplevet den dybeste og mest totale afslapning nogensinde, var jeg forandret til ”ikke-ryger”. Jeg har ikke siden – på noget tidspunkt – haft lyst eller trang til tobak. Det er simpelthen de bedste 900 kroner jeg nogensinde har brugt


Katja 29 år – Stammen

Keld har med hypnose hjulpet mig med at fjerne mit problem med at stamme.  Siden jeg var 10 år har problemet fyldt mit liv og styret min kontakt og relationer til andre. Allerede efter den første session med Keld var der en klar forbedring. Efter yderligere 2 sessioner forsvandt problemet på forunderligvis stort set . Jeg stammer stadigt lidt engang imellem, men jeg oplever det ikke som et problem, og jeg har fået et nyt og meget gladere liv.


Lene   – Projektleder – Livslyst

Jeg har fået god støtte af Keld på min rejse mod et bedre liv. Jeg oplever både indlevelsesevne, varme og forståelse, samt professionelt overblik, når jeg bliver guidet til at finde vejen fra problemer til muligheder og glæde. God tur fra Lene


Bente  – Direktør – Vægttab

Keld har hjulpet mig med vægttab. Via hypnose har han hjulpet mig med at forstå hvornår og hvordan ”hyggespiseriet” er opstået og via sin rolige stemme og de positive budskaber han lægger ind i hypnosen, har han hjulpet mig, til at opløse mønsteret og stoppe med at spise, mere end det jeg har brug for. Jeg anbefaler Keld, som er en dygtig coach og hypnotisør, der på bedste vis assisterer dig til at skabe de ønskede forandringer i dit liv.