Annika 18 år – Allergi

Kan virkelig anbefalde det til folk der lider af allergi! Fantastisk at endelig kunne spise frugt og nødder igen efter 5-6 år!! Virkelig pengene værd!
(November 2017)


Hanne 62 år – Allergi/Psoreasis

Mange tak for hjælpen med min psoreasis i december 2014.  I marts 2015 var jeg hos hudlægen og han sagde klart og tydeligt, at jeg ikke har psoreasis mere.Der er nu bare tale om en eller anden form for eksem, hvilket er mindre generende og kan holdes nede med almindelig fugtighedscreme. Min hud er nu fin og pæn, ganske som jeg ønskede mig, uden generende kløe.


Troels 25 år – Allergi

Jeg har haft svært ved at tro på, at det faktisk har virket. Som jeg nævnte, så ville jeg gerne teste det ved højere pollental. Kan se at græspollen i dag er på 125 og at jeg kan vågne, med omkring 10-20% af de symptomer jeg er vant til at helt uvirkeligt. Det kan tælles på én hånd hvor mange gange jeg har haft brug for at tage en pille eller næsespray. Øjendråber har slet ikke været aktuelt. Jeg har flere gange kørt med vinduet nede, bare for at se om det nu også kunne være rigtigt — vel at mærke uden de mindste symptomer.

Jeg er ikke længere i tvivl om at det har haft en effekt – og det er helt utroligt!


Mathilda 13 år – Allergi

Med hensyn til allergien ved jeg ikke hvad du snakker om? 😀 Nej, jeg har lige været to dage hos min faster, der har hund og hamster, uden at mærke det mindste… Jeg har også spist nødder, selvom det kløede lidt i halsen. Men MEGET mindre end normalt!! Er spændt på at se med pollen til sommer!! Du har gjort et fantastisk stykke arbejde 🙂 Mathilda 13 år


Rie – Allergi

“Nå! Må jo nok krybe til korset og bare konstatere at et eller andet virker nu!
Hvor min søn har ligget med røde øjne og snue, har mine øjne dårligt kløet og jeg har sammenlagt nyst to gange siden vi sås i onsdags, såååååå spørger du mig i dag, så tror jeg dobbelt så meget på det idag (man er vel stadig lidt skeptisk og skal have lidt flere beviser ).”


Henriette – Allergi

En stor tak for dine to behandlinger af min høfeber sidste år – det virker stadig. Birkepollen var over 1000 før jeg reagerede i år, hvor jeg plejer at reagere ved 30-50. Fantastisk. Jeg har taget medicin sammenlagt 5 dage nu, mod før hver dag fra pollensæsonen startede i april. Det er virkelig dejligt.


Annegrethe – Allergi

Efter mine behandlinger hos dig har jeg haft det helt fantastisk, og jeg har kunnet undgå at tage min allergimedicin, hvilket er utrolig befriende, dog har jeg enkelte dage dryppet øjne for at undgå kløe.

Jeg har ligefrem kunnet sidde udenfor de få dage med solskin og nyde vejret, hvilket er usædvanligt for mig i allergisæsonen.


Anne  50 år – Allergi

Jeg har været super super glad for den positive virkning mht kryds allergien. Det er noget jeg glædes over dagligt. Og jeg fortæller om det vidt og bredt fordi det er så fantastisk!


Pia (forkortet) – Rødmen

Jeg er en kvinde på 53 år, som lige siden puberteten blev meget bevidst om, at jeg rødmede ved den mindste anledning og også rødmede af bare angst for at rødme. Det har forpestet hele min ungdom og mit voksenliv. For nogle år siden blev jeg opereret på Odense Universitetshospital, for at  reducere rødmen. Problemet blev reduceret en del,  men psyken fulgte ikke med. Forløsningen udeblev – jeg følte mig skuffet! Derfor kontaktede jeg Keld Poulsen i sommer og har efter kun 3 seancer oplevet den store glæde, at jeg slet ikke tænker på problemet mere og at det stort set heller ikke findes mere! Jeg føler mig sat fri og er  meget  taknemmelig og lettet.


Henriette – projektmedarbejder – Allergi

Jeg har lidt af allergi overfor pollen i over 25 år. Allergien har udviklet sig til krydsallergi, så jeg ud over at have reaktioner overfor pollen også har allergi overfor diverse fødevarer. Efter første session hos Keld var min pollenallergi stort set væk. Jeg oplevede pludselig at jeg turde trække vejret helt ned i lungerne og at rapsmarker, fyrretræer m.m. pludselig ikke var ensbetydende med nys, løbende næse og kløende øjne. Efter anden session spiste jeg mit første æble i flere år. For tre uger siden reagerede jeg, blot mine piger spiste et æble ved siden af mig og nu kunne jeg spise et helt æble med minimal reaktion. Det er simpelthen fantastisk og jeg glæder mig til at nyde sommeren i fulde drag for første gang i MANGE år.