Allergi skyldes oftest en programmeringsejl i dit immunforsvar. Den gode nyhed er, at ved hjælp af hypnose, kan denne fejl ofte rettes, og allergien fjernes eller mindskes.

Behandling af allergi med hypnose

Lider du af pollenallergi, ser du formentligt frem til foråret med stærkt blandede følelser. For mange mennesker betyder forårets komme nemlig, at en tid i helvede begynder. En tid med nys, hoste, vejrtrækningsproblemer, kløe, rindende øjne og udslæt. En tid hvor mange tvinges til at opholde sig indendørs og fylde sig med medicin der kan lindre ubehaget.

Allergi er dit immunforsvarets reaktion på specifikke påvirkninger af såkaldte allergener. Allergener er de stoffer og substanser der udløser din allergi. Når kroppen udsættes for disse allergener, opfatter immunforsvaret dem fejlagtigt som farlige, og forsvaret sættes i højeste alarm beredskab, og udløser dermed de allergiske reaktioner.

Problemet er at dit immunsystem fejlagtigt tror at allergenerne er farlige for dig, og derfor begynder at producere histaminer som forsvar.

Årsagerne til at immunforsvaret tror at specifikke allergener er farlige for dig, kan være mange. Men det vigtigste – og den gode nyhed – er at denne fejlagtige reaktion, ofte kan fjernes eller mindskes med hypnose.

Ligesom allergi kan opstå næsten fra den ene dag til den anden, kan den i mange tilfælde fjernes lige så hurtigt.

Du skal simpelthen lære din krop at det specifikke allergen – fx birkepollen – ikke udgør nogen fare for din krop, og at der derfor ikke er nogen grund til at kroppen skal reagere på påvirkning med birkepollen.

Anbefalinger

Her er hvad to klienter udtalte:

”En stor tak for dine to behandlinger af min høfeber sidste år – det virker stadig. Birkepollen var over 1000 før jeg reagerede i år, hvor jeg plejer at reagere ved 30-50. Fantastisk. Jeg har taget medicin sammenlagt 5 dage nu, mod før hver dag fra pollensæsonen startede i april. Det er virkelig dejligt. ”

Henriette  

”Efter mine behandlinger hos dig har jeg haft det helt fantastisk, og jeg har kunnet undgå at tage min allergimedicin, hvilket er utrolig befriende, dog har jeg enkelte dage dryppet øjne for at undgå kløe.

Jeg har ligefrem kunnet sidde udenfor de få dage med solskin og nyde vejret, hvilket er usædvanligt for mig i allergisæsonen.”

Annegrethe  

Terapeutiske teknikker

I hypnosen kan der anvendes forskellige teknikker til at fjerne kroppens opfattelse af at allergenets ”farlighed”. Oftest er behandling ved hjælp af visualisering af en påvirkning med allergenet uden reaktion, nok til at underbevidstheden automatisk retter op på fejltagelsen. Andre gange er det nødvendigt også at finde det tidspunkt hvor kroppen, i en stresset eller måske traumatisk situation, skabte overbevisningen om at det er nødvendigt at reagere på allergenet.

Hvilken behandling der er bedst, afhænger af personen og af hvordan allergien er opstået.

Hører du til dem der er plaget af allergi, og som ser forårets komme som et mareridt, så kontakt mig på  telefon 4243 7700 eller send en mail og hør nærmere om mulighederne for behandling.